9/28/2009

Πρώτη πτήση την Πέμπτη για την Olympic Air


Πρώτη πτήση την Πέμπτη για την Olympic Air

28/9/2009


Ανοίγει τα φτερά της από την ερχόμενη Πέμπτη 1η Οκτωβρίου η Olympic Air, ενώ αυλαία στη λειτουργία τους ρίχνουν από αύριο οι «Ολυμπιακές Αερογραμμές».
Η πρώτη επίσημη πτήση της νέας εταιρείας θα έχει προορισμό τη Θεσσαλονίκη και θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Πέμπτης με τη συμμετοχή της διοίκησης του αερομεταφορέα.
Η Olympic Air, όπως έχει ήδη ανακοινώσει, θα πραγματοποιεί πτήσεις στο εσωτερικό δίκτυο από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη, Καβάλα, Αλεξανδρούπολη, Λήμνο, Μυτιλήνη, Χίο, Σάμο, Κω, Ρόδο, Σύρο, Μύκονο, Σαντορίνη, Ηράκλειο, Χανιά, Κεφαλονιά, Ζάκυνθο, Πρέβεζα, Ιωάννινα, Κέρκυρα, καθώς επίσης και στους προορισμούς των άγονων γραμμών κατά τη διάρκεια της μεταβατικής περιόδου προς Σκύρο, Σκιάθο, Ικαρία, Κάλυμνο, Λέρο, Αστυπάλαια, Καστελόριζο, Κάσο, Σητεία, Πάρο, Νάξο, Μήλο, Κύθηρα και Καλαμάτα.
Στο εξωτερικό θα πετά προς Λονδίνο, Παρίσι, Βρυξέλλες, Άμστερνταμ, Βελιγράδι, Βουκουρέστι, Βιέννη, Μιλάνο, Ρώμη, Κωνσταντινούπολη, Λάρνακα, Βηρυτό, Κάιρο, Αλεξάνδρεια, Σόφια, Τίρανα, Τελ Αβίβ, καθώς επίσης και με κοινό κωδικό και συνεργασία με άλλες εταιρείες προς Νέα Υόρκη, Τορόντο, Μόντρεαλ, Αυστραλία, Γιοχάνεσμπουργκ, Ατλάντα και Abu Dhabi.
Οι επιβάτες της παλαιάς εταιρείας που διαθέτουν εισιτήριο για πτήσεις μετά την 29η Σεπτεμβρίου θα εξυπηρετηθούν από άλλες αεροπορικές εταιρείες συμπεριλαμβανομένης και της Olympic Air, βάσει συμφωνιών που έχουν ήδη συναφθεί και χωρίς επιπλέον επιβάρυνση των επιβατών. Οσοι δεν επιθυμούν να πετάξουν με άλλη εταιρεία δικαιούνται πλήρη επιστροφή του αντιτίμου του εισιτηρίου τους.

No comments: